Необичайни приятелства между котка и куче в Северозапада. И двете истории

...
Необичайни приятелства между котка и куче в Северозапада. И двете истории
Коментари Харесай

Неочаквано приятелство: Как куче спаси новородено коте и заживяха заедно

Необичайни приятелства сред котка и куче в Северозапада. И двете истории стартират ненадейно, но продължават с обич и спокойно общуване. 

Срещаме ви с куче, избавило и отгледало новородено коте и с друго куче, отгледано от котка и погрижило се на собствен ред за израстването на друго коте.

Снимка: bTV

Първата история е на Барон и Пако и стартира от този дом, където двамата живеят дружно. Зад табелата „ Зло куче “ се втурва лаещ завързак. Името му е Барон и е микс от померан и пинчер.

Снимка: bTV

Озовава се при притежателя си Николай като подарък от децата му, с цел да го стимулират да се разхожда. При една от разходките кученцето за пръв път се изгубва от погледа му.

Дивото животно реагира на кравешкото блеене и постоянно се връща при приятелите си

„ Поглеждам го, той идва, нещо захапал в устата. Помислих, че е някаква мърша. На три метра от мен остави котенцето, седна до него и не мръдна от него. На мен ми стана жалост, взех котето, с пипетки сме го хранили. Той му облизваше оченцата, просто се грижеше за него като майка “, споделя стопанинът Николай Рангелов.

Снимка: bTV

Котето пораства палаво и името му си идва единствено – Пако, от палавник. Година след спасяването си, към този момент е огромен съвсем колкото Барон.

„ Ядат дружно, спят дружно, играят дружно и аз съм доста удовлетворен от това, че са моя компания “, споделя Николай.

Снимка: bTV


Барон и Пако имат едни и същи играчки, само че всеки си знае паничката. Случва се да се нацупят един на различен, само че рядко и за малко.

„ Но са огромна обич двамата. Просто са другари. Това му беше неговото другарче, той си го откри самичък, отгледа си го и живеят дружно. Ако хората бяха по този начин – с усмивка и с помощ един към различен, ние нямаше да сме по този начин. Ние щяхме да бъдем най-силната страна в света “, споделя стопанинът.

Когато самолетът на Бъдни вечер закъснее, не всеки път е неприятен знак - вижте една история за положителния край

В любов и съгласие с котки живее и 12-годишният мопс Мечо. Той също е отгледан от непознат родител - предходната котка на стопанката си Красимира.

  Снимка: bTV „ Майка им не им обръщаше доста внимание, котката ги приюти и ги отглеждаше. Просто се приспособи към нея и може би от този момент датира това другарство “, споделя Красимира Ицина.

Снимка: bTV

Освен с котешката си майка кучето израства и с котето Рекс, а когато преди година към тях се причислява осиновеният двумесечен Мартин, Мечо го приема като негов наследник.

Снимка: bTV

„ И Мечо хареса Мартин, и Мартин хареса Мечо. Спят дружно, играят си дружно, ядат дружно “, споделя Красимира Ицина. 

Снимка: bTV

Така с живота си животните още веднъж ни демонстрират единствения смисъл на живота – да обичаш. А стопаните на Пако, Барон, Мечо, Рекс и Мартин поучава да вършим света по-добър и да се обичаме даже повече от животните. 

 „ Яде си, пасе си, върви си с тях “: Необичайно другарство сред кошута и стадо крави България 1 мин. „ Яде си, пасе си, върви си с тях “: Необичайно другарство сред кошута и стадо крави  „ По Коледа стават чудеса “: Двама непознати, един просрочен полет и другарство за цялостен живот Любопитно 4 мин. „ По Коледа стават чудеса “: Двама непознати, един просрочен полет и другарство за цялостен живот  „ Яде си, пасе си, върви си с тях “: Необичайно другарство сред кошута и стадо крави България 1 мин. „ Яде си, пасе си, върви си с тях “: Необичайно другарство сред кошута и стадо крави  „ По Коледа стават чудеса “: Двама непознати, един просрочен полет и другарство за цялостен живот Любопитно 4 мин. „ По Коледа стават чудеса “: Двама непознати, един просрочен полет и другарство за цялостен живот Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР